TAPAHTUMAT

SEURAN TALVI-KEVÄTKAUDEN 2017 OHJELMA


Kokouspaikka Uudenmaankatu 33, 00120 Helsinki
Kokousaika maanantaisin klo 18:30 -20:30

Kuukausitilaisuuksien pääsymaksut ovat jäsenille 5 €, muille 10 €, ellei toisin mainittu.
Vuosijäsenmaksu 20 €. Uuden jäsenen liittymismaksu 2 €.
Seuran pankkitili on FI33 1011 3000 9085 24 (Nordea).


 • 30.1. klo 18:30 Mielikuvituksen ja alitajunnan voima arjessa.

  Tietoisuus on tärkein työkalumme, jonka valtavasta potentiaalista kuitenkin vain harva on tietoinen. Sami Laitinen kertoo miten tunteet, mielikuvat, fiilikset sekä alitajuntamme toimivat. Hän esittää myös teoriansa siitä, miten eetteri/energia/syvempi taso toimivat ja miten tietoinen ja alitajuinen mieli kommunikoivat keskenään. Kuulijat opastetaan kolmen tärkeän työkalun käyttöön: 1) ICR (Imagination Creates Reality), 2) Ho'opoponopono ja 3) Release Technique.

 •  

 • 6.2. klo 18.30 Uuden etsijät & Yhdessä kuviteltu tieto: Turun yliopistossa meneillään olevat hankkeet, joissa tarkastellaan esoteriaa viime vuosisadan taitteessa ja nykypäivänä.

  Kulttuurihistorian dosentti Maarit Leskelä-Kärki esittelee monitieteistä, kulttuurihistoriallista Uuden etsijät -tutkimushanketta, jossa hahmotetaan 1800-1900-lukujen taitteen esoteerisuutta aikakauden suomalaisen sivistyneistön ja taiteilijoiden kautta. Uskontotieteen dosentti Tiina Mahlamäki esittelee johtamaansa monitieteistä (uskontotiede, folkloristiikka, antropologia) hanketta Yhdessä kuviteltu tieto. Menetelmällisiä kohtaamisia esoteerisen ja kansanomaisen henkisyyden kanssa.

 •  

 • 27.2. klo 17.00 Vuosikokous

  Vain seuran jäsenmaksun maksaneille jäsenille

   

 • Vuosikokouksen jälkeen klo 18.30 yleisöesitelmä Kvanttifysiikasta energiahoitoihin

  Tohtori Johanna Blomqvist on fyysikko, kirjailija, luennoitsija, hypnoosiohjaaja, energiahoidon opettaja ja energiahoitaja sekä itsenäinen tutkija. Johanna kertoo luennolla siitä, miten tutustui energiahoitamiseen kiinnostavien tutkimusten kautta, opetteli energiahoitamista ja miten haki vastauksia yllättäviin kokemuksiinsa tehdyistä tutkimuksista, kvanttifysiikasta sekä mielestä ja tietoisuudesta. Tuloksena syntyi syksyllä 2016 ilmestynyt kirja "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - fyysikon matka mieleen ja paranemiseen".

 •  

 • 13.3. klo 18.30 Maasäteily ja siihen liittyviä ilmiöitä

  Vanhempien aikojen pajuvarpua käyttävät kaivonkatsojat ovat melkein kaikille tuttuja. Kuitenkin vesisuonten ja muidenkin maasäteilylajien mittaaminen on pelkästä kaivonkatsomisesta kehittynyt. Luennossa ins. Esko Leikas Suomen Maasäteilyn Tutkijat ry:stä luo katsauksen erilaisiin varpuilumenetelmiin ja -sovelluksiin.

   

 • 10.4. klo 18.30 Samanismia, noituutta ja luontoyhteyttä – luonnonuskonnot nyky-Suomessa.

  Luonnonuskonnot ovat omaan kokemukseen perustuvia, elämää juhlistavia uskontoja ja elämäntapoja, joita yhdistää kunnioitus luontoa ja sen kiertokulkua kohtaan. Esitelmän pitäjä Katariina Krabbe on toimittaja, folkloristi, Lehto – Suomen luonnonuskontojen yhdistys ry:n puheenjohtaja ja Seita-lehden päätoimittaja. Viime aikoina hän on luennoinut muun muassa luonnonuskonnoista, samanismista ja suomalaisesta loitsuperinteestä sekä vetänyt itkuvirsityöpajoja.

 •  

 • 8.5 klo 18.30 Yleisömeediotilaisuus – pariskunta Raili ja Harri Grönlund. Pääsymaksu 10 € kaikilta, myös jäsenet

  Raili Grönlund

  Lapsuudesta lähtien olen ollut kiinnostunut henkisistä asioista osin tietämättäni mutta kuitenkin ymmärtänyt saavani tietoa selvänäköisesti.1990-luvun alusta olen käynyt erilaisia kursseja liittyen henkisiin asioihin. Suomen Spiritualistisen Seuran jäsen alkaen 1998, jonka jälkeen kehitys ja kiinnostus henkimaailmaan lisääntynyt. Meediona n.12 vuotta, henkiparantajana n.14 vuotta.

  Harri Grönlund

  Olen lähtenyt vaimoni innoittamana kulkemaan henkistä tietä luottaen henkimaailmaan ja sen antamaan tietoon. Käynyt kaikki valmistavat kurssit liittyen henkiseen tietouteen ja henkimaailman yhteistyöhön. Aloittanut meediona 2010 loppuvuodesta. Toiminut Suomen Spiritualistisen Seuran puheenjohtajana 4 kautta. Kehitys jatkuu ja yritämme muodostaa jotain uutta esiintymällä yhdessä.

   

  KESKUSTELUPIIRIN TILAISUUDET

  osoitteessa Luutnantinpolku 7 L (Malminkartano) StudioRajatieto

  (P-juna Myyrmäkeen ja Lentoasemalle sekä I-juna Tikkurilasta Lentoasemalle, jää pois Malminkartanossa. Bussit 45 ja 39 Helsingistä sekä 39 Myyrmäestä. Jää pois Malminkartanon asemalla.)

  Keskusteluja paranormaalista ja normaalista (Suomen Parapsykologinen Tutkimusseura)

  • Ke 18.1 klo 17.30
  • Ke 15.2 klo 17.30
  • PERUTTU Ke 29.3 klo 17.30 PERUTTU
  • Ke 19.4 klo 17.30